Προϊόντα Ιδιωτών

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καλύπτωντας κάθε σας ανάγκη!

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση θα κληθεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την προσέγγιση και την ενημέρωση των πελατών για τους νέους και παλαιούς ασφαλιστικούς κινδύνους. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να πάρει την κατάλληλη ενημέρωση από τις ασφαλιστικές εταιρείες και κυρίως να έχει τα κατάλληλα προϊόντα στη «φαρέτρα» της.
Αυτοκίνητο Ζωής & Υγείας Σύνταξη Περιουσία Σκάφη αναψυχής Κατοικίδια Αστική Ευθύνη Ποδηλάτου & Ηλεκτροκίνητων

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο είναι το πρώτο μέσω μεταφοράς των πολιτών. Η ασφάλιση του δια νόμου είναι υποχρεωτική. Εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε βάσει των αναγκών σας εκπτωτικά ασφαλιστικά προγράμματα για όλες τις χρήσεις οχημάτων. (ΕΙΧ,ΕΙΧ ΜΟΤ/ΤΑ , ΤΑΞΙ, ΦΙΧ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ , ΦΔΧ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ , ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ, ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ)

Ασφάλεια ζωής - Νοσοκομειακή ασφάλεια

Όλοι εργαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και τους στόχους μας. Να εξασφαλίσουμε αυτούς που αγαπάμε και να κατακτήσουμε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.
Είναι γεγονός ότι είμαστε εκτεθειμένοι σε μία σειρά κινδύνων, οι οποίοι μπορούν να απειλήσουν τη ζωή μας. Καθημερινά δεκάδες συνάνθρωποί μας χάνονται σε τροχαία δυστυχήματα, εργατικά ατυχήματα ή προβάλλονται από σοβαρές ή ανίατες ασθένειες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα της ζωής και οφείλουμε να τη λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όταν οι άνθρωποι εξαρτώνται οικονομικά από εμάς.
Η ασφάλεια ζωής και νοσοκομειακής περίθαλψης, είναι μία πράξη αγάπης προς τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Το κόστος αναβολής είναι πιο ακριβό από το κόστος ασφάλισης, τώρα που είμαστε υγιείς.
Η εξασφάλιση της ποιότητας ζωής και των αγαπημένων μας προσώπων, είναι σημαντική. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ με την εμπειρία μας να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις για την κάλυψη των δικών σας αναγκών!

Συνταξιοδοτικά

Βάσει των οικονομικών εξελίξεων ολοένα και περισσότερο δημιουργείται η ανάγκη της διασφάλισης της σύνταξης των παιδιών μας. Ο λόγος αυτός μας έκανε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα σταθερό εισόδημα για τη σύνταξη τους.

Ασφάλιση Πυρός Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστα κι ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας κατοικίας κύριας, εξοχικής καθώς και ενυπόθηκης. Παρατηρώντας τα ακραία φυσικά φαινόμενα της τελευταίας 5ετίας, (Πλημμύρες Μάνδρα, Χαλκιδική , Εύβοια, Φωτιά Μάτι , καθώς και σεισμούς Πανελλαδικά) αισθανθήκαμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε τα καλύτερα ασφαλιστικά προγράμματα για εξασφαλίσουμε την περιουσία σας η οποία είναι «πραγματικά» δική μας τη στιγμή που είναι ασφαλισμένη. Επιπλέον με ιδιαίτερο ανταγωνιστικό ασφάλιστρο παρέχουμε την ασφάλιση της ενυπόθηκης κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Ασφάλεια σκαφών - Ασφάλεια πλοίων Το σκάφος γι’αυτούς που ασχολούνται με τη θάλασσα έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία γι’αυτό και πρέπει να εξασφαλίζουν τη χαρά που τους προσφέρει. Τα προγράμματα ασφάλειας σκαφών που παρέχουμε απευθύνονται τόσο σ’αυτούς που θέλουν να καλύψουν μόνο την υποχρεωτική ασφάλεια Αστικής Ευθύνης που ο νόμος ορίζει όσο και σ’αυτούς που θέλουν να καλύψουν ολοκληρωμένα το σκάφος τόσο μέσα στη θάλασσα όσο κι έξω από αυτήν.
Ασφάλιση Κατοικίδιων Πολλοί από εμάς είμαστε φιλόζωοι, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό να τους διασφαλίζουμε την στέγη και την τροφή τους για την επιβίωση τους. Τα κατοικίδια αποτελούν πλέον μέλη της οικογένειας μας οπότε πρέπει να φροντίσουμε να διασφαλίσουμε και την υγεία τους. Προς την κατεύθυνση αυτή κινηθήκαμε στην ανεύρεση των καλύτερων προγραμμάτων ασφάλισης των κατοικιδίων μας. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Ασφάλισης Κατοικίδιων μεταξύ άλλων έχει σκοπό να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου σε περίπτωση επέλευσης θανάτου του κατοικίδιου αυτού από ατύχημα ή τραυματισμό του από ατύχημα, για τα έξοδα αποκατάστασης της υγείας του αλλά και για τις συνέπειες της Αστικής Ευθύνης αυτού από αδικοπραξία, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα Ελληνική νομοθεσία, για τα ποσά που θα υποχρεωθεί τυχόν αυτός να καταβάλει νόμιμα για θάνατο ή σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές , που θα προξενηθούν σε τρίτους από το ασφαλισμένο κατοικίδιο, σύμφωνα με το άρθρο 924 στου Αστικού Κώδικα.
Ασφάλιση ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ / Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΕΠΗΟ) Το πρόγραμμα ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ / ΕΠΗΟ καλύπτει την εκ του νόμου Αστική Ευθύνη του ασφαλιζόμενου και των προστιθέντων από την οδήγηση ποδηλάτου / ΕΠΗΟ , σύμφωνα με τα άρθρα 914-932 του Α.Κ. για ζημιές ( σωματικέ βλάβες / θάνατο / ή υλικές ζημιές), που πιθανόν προξενηθούν σε τρίτους συμπεριλαμβανομένης της ηθικής βλάβης και ψυχικής οδύνης και οι οποίες μπορούν να συμβούν εντός της περιόδου ισχύος της ασφαλιστικής κάλυψης.
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Προϊόντα Ιδιωτών

  Δείτε τα ανταγωνιστικά μας προϊόντα

  Πάρτε προσφορά στο προϊόν που σας ενδιαφέρει.

  Αξιόπιστα. Προσωποιημένα. Άμεσα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ αριστερά για να πάρετε προτάσεις και προσφορές από την εταιρεία μας. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες ώστε να πληρώνετε μόνο όσα χρειάζεστε!

  Στείλτε το αίτημά σας και θα επανέλθουμε άμεσα (εντός μερικών ωρών) για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει.

  Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε:

  Τηλέφωνο: 210 9761984